BAGAIMANA LANGKAH DRAF POLA PALAZZO SELESA PAKAI

Share this on WhatsAppSemalam saya ada kongsikan bagaimana cara mudahh untuk dapatkan ukuran seluar palazzo siap, hari ni jom kita tengok plak bagaimana nak draw pola dia ye, Jahitan tak kiralah apa bidang pun mesti kena sediakan pola bagi memudahkan fahaman, tak keliru terutama untuk anda yang newbie. Bila dah mahir tak perlu pola pun

7 JENIS COTTON YANG SELESA GILA, CANTIK BILA PAKAI

Share this on WhatsAppPasti ramai kat luar sana yang meminati fabrik cotton kan.. saya pun sukakannya, selesa, cantik, dan ada standard dan kelas tersendiri bila pakai, apakah jenis cotton tu..? FABRIK COTTON Majoriti masyarakat Malaysia gemar fabrik kapas. Sifatnya yang serap peluh dan selesa sesuai dengan cuaca di Asia adalah sebab utama kenapa fabrik ini

[ K๐™„๐™Ž๐˜ผ๐™ƒ ๐˜ฝ๐™€๐™‰๐˜ผ๐™] 5 Cabaran ๐•„๐”ผโ„•๐•๐”ธโ„๐•€๐•‹ Bagi Pemula

Share this on WhatsAppBenda ni sering terjadi pada sesiapa sahaja yang mula nak belajar menjahit. Jom tengok apa cabaran itu, ini berdasarkan pengalaman sendiri, saya kongsikan.   ๐Ÿท) ๐—ง๐—ฎ๐—ธ๐˜‚๐˜ ๐—ป๐—ฎ๐—ธ ๐—ด๐˜‚๐—ป๐—ฎ ๐—บ๐—ฒ๐˜€๐—ถ๐—ป ๐—น๐—ฎ๐—ท๐˜‚/ ๐—บ๐—ฒ๐˜€๐—ถ๐—ป ๐—ท๐—ฎ๐—ต๐—ถ๐˜ ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜‚๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ถ.. – Jika anda baru nak menjahit biasanya guru jahitan akan syorkan anda guna mesin goyang dulu, kemudian baru beralih

CARA MUDAH DRAF POLA KAIN DUYUNG DALAM 5 MINIT

Share this on WhatsAppKain duyung merupakan trend yang sangat HOT sekarang , kerana ia sering dipadankan dengan pelbagai jenis pakaian seperti blause, kurung moden, blause pendek, kurung tulip, dan kurung pahang. Kenapa KAIN DUYUNG? Kain susun kanan/kiri tak ok ke? kain lipat batik kiri/ kanan tak ok ke? Kain kipas belakang/ kipas depan / kipas

[ JANGAN LAKUKAN] 9 ALASAN UNTUK MENGHALANG JADI KAYA

Share this on WhatsAppSemua orang nak KAYA, kekayaan sangat luas aspeknya, ia merangkumi segala, iaitu dari segi duit, kesihatan, masa, budi bahasa, dan segala macam segala dalam kategori kaya. Namun tahukah anda jika terdapat 1001 alasan yang menghalang kita untuk jadi kaya, kat sini, saya senaraikan hanya 9 alasan yang biasa menghalang kita untuk mencapai

3 SEBAB MENGAPA TIADA MOTIVASI DAN KEYAKINAN DIRI UNTUK BERJAYA

Share this on WhatsAppSalah satu kunci kejayaan adalah yakin dengan diri kita sendiri. Namun, masalahnya, ramai juga yang tidak mempunyai keyakinan diri. Pertama sekali, berkeyakinan tinggi bukan bermaksud perlu menjadi RIAK, sombong atau dilihat takbur. Keyakinan diri ertinya dalam diri sendiri mempunyai perasaan yakin. Tidak perlu pula โ€œover confidentโ€ sehingga menunjuk-nunjuk dan memberi persepsi yang

3 TIPS ATASI ZIP TERSEKAT

Share this on WhatsAppAnda dah sarung pakaian, nak zip tetiba tersekat plak..kena la tukar pakaian lain..Ehh tak perlu sebenarnya. Berikut merupakan tips dan langkah bagaimana nak atasi masalah ni..jom tonton video ni, moga bermanfaat. Share this on WhatsApp

7 KELEBIHAN JIKA PANDAI MENJAHIT

Share this on WhatsAppJom tengok kelebihan jika anda pandai menjahit.. ia memberi 1001 manfaat untuk diri sendiriย  orang lain .. Jika anda suka video ini sila sharing untuk manfaat semua orang. Jangan lupa dapatkan lebih tips dan sharing diย  bawah: Share this on WhatsApp

3 MAGNET MURAH REZEKI [ 9/10]

Share this on WhatsApp#1- Mohon Keampunan Dari Allah SWT dan Bertaubat Dari Dosa Sepertimana yang kita ketahui, memohon keampunan dari Allah SWT adalah sangat penting untuk mencari redha-Nya dalam usaha menggali rezeki kita. Ia umpama menjadi benih bagi pohon rezeki yang kita telah tanam dan usahakan. Sekiranya kita sentiasa memohon keampunan Allah SWT, maka makin