KENAPA BAJU KURUNG MAWAR JADI PILIHAN?

Share this on WhatsAppTeks :Eryna Taylor Siapa kat sini yang suka dengan design baju kurung ni?, say “I” , hehe, admin punsuka pasal ia stailest, dan anggun gitu bila dipakai. Rasa-rasa susah ke nak jahit sepasang kurung mawar ni? harga berapa nak letak? nak plak yang berlining. Tentu bsnysk kerenah kastemer yang nak tempah pakaian

7 CARA CANTUM KEKEK PESAK GANTUNG KE BAHAGIAN TANGAN

Share this on WhatsAppTeks: Eryna Taylor. Hai readers terutama bagi mereka yang masih tercari-cari cara cantum kekek baju kurung pesak gantung dengan kemas dan cantik, jom lihat bagaimana cara cantum tu. Sediakan 2 keping kekek seperi gambar, ini adalah untuk satu bahagian baju ye, sebenarnya ada 4ย  keping kekek.         Kemudian, Jahit

3 SEBAB KENAPA GAUN PENGANTIN HARGA RIBU RIBAN

Share this on WhatsAppTeks : Eryna Taylor. Kredit : Google Sekadar ingin berkongsi, saya pernah menjahit pakaian pengantin anak cikgu saya, 2 lapis kain, luar lace bermanik, dalam satin tebal,saya ingat lagi, ia berwarna biru muda. Dari proses potong, jahit dan kemasan ia sangat memakan masa, seingat saya berikut adalah 3 sebab utama kenapa baju

3 BULAN , RM 2,400, COMPAQ CQ40

Share this on WhatsAppTeks: Eryna Taylor. ” Pakcik, Saya Ina, berminat nak kerja sebagai pembantu di cyber cafe pakcik.” Tak kurang dari 1 minit ina dapat balasaย  sms dari pakcik, ye boleh datang ke sini esok. Esok pukul 8, ina bersiap untuk pergi ke cafe cyber bekerja sebagai pembantu di cyber tersebut. “Ooo, awk ina

3 KELEBIHAN KAIN SONGKET

Share this on WhatsAppTeks : Eryna Taylor Amat jarang saya dapat kain songket untuk tugasan menjahit. Saya sendiri adalah peminat kain songket sebenarnya. Jom semak apakah kelebihan kain songket. SENANG JAHIT Kain songket senang jahit pasal dia tak licin, kena belek dengan teliti mana betul mana terbalik.Ingat lagi semasa first time saya jahit baju kakak

[ K๐™„๐™Ž๐˜ผ๐™ƒ ๐˜ฝ๐™€๐™‰๐˜ผ๐™] 5 Cabaran ๐•„๐”ผโ„•๐•๐”ธโ„๐•€๐•‹ Bagi Pemula.

Share this on WhatsAppTeks :Eryna Taylor   Benda ni sering terjadi pada sesiapa sahaja yang mula nak belajar menjahit. Jom tengok apa cabaran itu, ini berdasarkan pengalaman sendiri, saya kongsikan. ๐Ÿท) ๐—ง๐—ฎ๐—ธ๐˜‚๐˜ ๐—ป๐—ฎ๐—ธ ๐—ด๐˜‚๐—ป๐—ฎ ๐—บ๐—ฒ๐˜€๐—ถ๐—ป ๐—น๐—ฎ๐—ท๐˜‚/ ๐—บ๐—ฒ๐˜€๐—ถ๐—ป ๐—ท๐—ฎ๐—ต๐—ถ๐˜ ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜‚๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ถ.. – Jika anda baru nak menjahit biasanya guru jahitan akan syorkan anda guna mesin goyang dulu,

5 CARA BUAT DUIT DENGAN MENJAHIT (CERITA 1)

Share this on WhatsAppTeks : Eryna Taylor Hai readers , hari ni jom kita bincangkan betul ke ada kemahiran menjahit ni boleh buat duit? pada pendapat saya, ye, jika kena dengan cara target audiensnya. Saya ingat lagi pada mulanya saya tak target langsung saya ni akan ada dalam industri jahitan, dulu semasa sekolah saya pelajar

5 PERKARA ASAS DALAM MENJAHIT

Share this on WhatsAppTeks : Eryna Taylor. Talitape, benang dan jarum basic sesuatu jahitan Hai readers, hariย  ni saya nak ulas sedikit mengenai beberapa perkara wajib yang kita kena ada semasa menjahit . . MESIN JAHIT. Sangat penting adanya mesin jahit, dah namanya menjahit kan, tak kiralah yang ‘old school” ke seperti mesin goyang, portable,