7 WARNA TUDUNG YANG SESUAI JIKA PAKAIAN WARNA BIRU, YANG LAST TU MEMANG WARNA KEGEMARAN

Teks : Eryna Taylor

Kredit : google

Hari ni mungkin lari sikit dengan topik, admin ada soalan dari kastemer warna apa yang nak disesuaikan tudung  pakaian yang kita nak pakai kan, pic di atas adalah sumber dari google, admin nak ulas sedikit.

jika warna pakaian kita adalah warna biru muda, maka tudung yang sesuai yang boleh kita pakai adalah biru tua, hitam, atau kelabu.

Jika pakaian kita warna biru tua pula , tudung yang sesuai untuk kita pakai adalah coklat, biru ,hijau lembut.

Kesimpulannya, jika warna pakaian kita warna lembut.Tudung pula elok warna terang, dan warna tua, begitulah sebaliknya, jika pakaian kita warna terang or tua warnanya, tudung elok warna lembut supaya ia berlawanan.

ok tak info ni, harap membantu, next admin will share pakaian warna lain pula, korang nak warna apa? sila komen dibawah.

 

Boothstrap adalah satu langkah penting untuk mulakan sesuatu perniagaan tanpa hutang. Nak tahu maklumat lanjut mengenai BOOTHSTRAP? APAKAH IA. KLIK SINI

Sharing Is Caring

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *