KENAPA BAJU KURUNG MAWAR JADI PILIHAN?

Teks :Eryna Taylor

                     kredit : Google

Siapa kat sini yang suka dengan design baju kurung ni?, say “I” , hehe, admin punsuka pasal ia stailest, dan anggun gitu bila dipakai.

Rasa-rasa susah ke nak jahit sepasang kurung mawar ni? harga berapa nak letak? nak plak yang berlining. Tentu bsnysk kerenah kastemer yang nak tempah pakaian ni.

Mungkin ada yang nak berlining penuh, ada yang lining baju sahaja, kain tak nak, ada yang nak atas sahaja berling, baju bawah biar saja, dan macam-macam cara nak bergaya punya pasal.

Bagi admin itu ikut citarasa masing-masing, kita pun ikutkan saja citarasa pelanggan kan.

Ok, the key point is admin nak tumpu pada cara :

  1. LAKAR POLA
  2. POTONG KAIN
  3. JAHIT SIAP
  4. DAH BOLE PAKAI!.SIAP

Ok, tu pada next entry ok, stay tuned!

Dulu dia ni Tukang cuci je, tapi sekarang jutawan tahap global.. Nak tahu siapa dia KLIK SINI

Semoga Bermanfaat.

Sharing Is Caring

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *