CARA MUDAH JAHIT KURUNG MODEN ROPOL

Siapa tak suka mini kurung ropol kan?,, tempahan dah dapat untuk raya tahun ni, baju ni senang sgt nak jahit,.. jom kita tengok stepnya.

Cam biasa la kena faham asas pola kurung moden, mini kurung ni, kalau nak buat pendek kurangkan labuh, lepas tu tang ropol tu,potong la nak serong ke atau keliling dibawah, kalau nak ikut model di bawah ni, serongkan,haa..potong la serong dari bawah, tang mana suka, tang punggung or pinggang la biasa standard.

Pastu yang ropol tu, ada pelbagai design, ada yang macam bawah ni, ada yang ropol lipat guna garfu,ada yang buat 2 layer, bagi saya ropol mana pun cantik,

Itu adalah sedikit gambaran bagaimana nak jahit kurung moden/ mini kurung ropol ni, nak cerita secara detail nanti ada masa saya terangkan, apapun set baju ni senang dan mudah je nak jahit.

Sapa nak tahu cara jahit kurung ni komen “saya” kat bawah ye.. nanti saya kasi tahu caranya..

 

Nak tahu bagaimana nak kembangkan bisnes secara SOP tanpa berhutang ? KLIK SINI

 

Dapatkan sekarang dan BONUS, produk “24 Tabiat Jutawan 24 Jam” bernilai RM150 secara percuma. Tawaran percuma terhad!

 

                            KREDIT GOOGLE

Sharing Is Caring

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *