BAGAIMANA LANGKAH DRAF POLA PALAZZO SELESA PAKAI

Semalam saya ada kongsikan bagaimana cara mudahh untuk dapatkan ukuran seluar palazzo siap, hari ni jom kita tengok plak bagaimana nak draw pola dia ye,

Jahitan tak kiralah apa bidang pun mesti kena sediakan pola bagi memudahkan fahaman, tak keliru terutama untuk anda yang newbie. Bila dah mahir tak perlu pola pun takpe, semuanya plak akan jadi.

ok , nilah dia pola palazzo yang dah siap dilukis. Meh saya terangkan satu persatu bagaimana nk draw pola ni, nak start dari mana, ok lihat abjad ye:

AB = Labuh seluar, or labuh kita la kan

CD= Ukuran peha

DE =Ukuran cawat tambah 1 inchi @ 1 inchi setengah

AG = Pinggang

GD = Ukuran cawat, draw dulu ke bawah kemudian baru tambah 1 inchi@1 setengah inchi.

JH = Naikkan , draw dalam seinchi or lebih sikit pun takpe untuk elakkan labuh dan panjang ke belah tepi.

Haa..faham kan,mudah sangat.Kalau dah siap lebuh kurang macam nilah..

Nak lebih tips, toturial percuma, jangan lupa like page saya DISINI.

 

Tak teringin ke nak kembang kan bisnes jahitan keĀ  Peringkat yang lebih tinggi, dengan modal minima. KLIK SINI

 

Dapatkan sekarang dan BONUS, produk “24 Tabiat Jutawan 24 Jam” bernilai RM150 secara percuma. Tawaran percuma terhad!

 

Sharing Is Caring

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *