RAHSIA SQUEEZE PAGE

Hai.

Semalam saya ada cerita apa pentingnya Minisite ni..

Hari ni saya nak cerita sikit apa fungsi Squeeze Page.

SQUEEZE PAGE

Squeeze Page Amat Penting Dalam Perniagaan Internet

 

Squeeze Page atau Landing page adalah gerbang pintu masuk trafik yang telah kita sasarkan.

Jika kita bisnes tudung, kita bawa masuk prospek yang minat tudung.

Jika kita bisnes kambing, kita bawak masuk bakal pembeli kambing kita.

Jika kita bisnes jam, kita bawa masuk peminat jam.

Bawa masuk ke mana? Kita bawa masuk ke dalam sistem database kita. Sistem itulah nanti akan memperkenalkan branding kita, promosi bisnes kita.

Faham ke faham?

Kita dah faham bahawa Database is KING!

(Jika Testing belum ada database saya tak faham mengapa?)

Database adalah ASET dalam bisnes. Tapi macam mana nak tarik Prospek yang minat dengan produk kita?

Macam mana nak simpan database prospek supaya kita boleh promot berkali-kali?

Jawapannya adalah, gunakan Squeeze Page.

Jika anda perasan Air Asia pun ada tarik database. Sekali-sekala
Air Asia akan emel promosi mereka pada kita.

Bayangkan hanya emel sahaja tanpa perlu keluarkan kos marketing untuk hantar promosi pada anda.

HEBAT BUKAN?

Sebab tu semua usahawan wajib guna Squeeze Page ni.

Ini gambaran bagaimana ia berfungsi ;

Trafik >> Prospek Yang Minat >> Squeeze Page >> Database System >> Emel Promosi

Sales! Sales! Sales!

Nampak tak jika kita susun dan setting semuanya dengan betul, prospek akan membeli dengan mudah, kita juga akan menjual tanpa perlu menunggu dan memantau.

Semuanya sistem.  Kalau anda tak nampak lagi kehebatan dan kepentingan
Squeeze Page & Minisite ni saya pun tak dapat nak bantu dah.

Dalam bisnes online, salah satu bisnes yang wajib gunakan Squeeze Page ni adalah Bisnes Affiliate.

Dengan Squeeze Page kita akan dapat menapis dan menarik prospek kita yang benar-benar berminat dengan produk Affiliate kita.

Ini kisah seorang pemuda yang hidupnya berubah setelah buat bisnes Affiliate dari rumah je.

Pemuda ni adalah bekas kakitangan kerajaan yang dulu buat part time jual air tepi jalan. Sekarang beliau dah berhenti kerja kerjaan dan full time bisnes Affiliate dari rumah.

Jika anda nak belajar dan baca kisah beliau ubah hidup, KLIK DI SINI

Ikhlas,

ARINA HUSSIN

Sharing Is Caring

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *